keskiviikkona, maaliskuuta 09, 2011

Chip 'n' Dale kuukauden ikäisiä..

Meidän isot pikkumiehet täyttivät tänään kuukauden tai neljä viikkoa, ihan kummin vain. Painoa on kertynyt hiukan alle ja hiukan yli kilon, Tiku 982 gramma ja Fonzie 1192 grammaa. Jalat kantavat jo molemmilla, joka ikinen päivä paremmin ja paremmin. Komentelua haukahduksin seurankipeät pikkuiset vaativat usein päivän mittaan, Fonzie harjoittelee myös laulamaan, siitä taitaa kasvaa seuraava laulava harjakoira :) Ruokaa maistellaan edelleen, mutta masua sillä ei vieläkään täytetä. Zeldalle tulee välittömästi kova hätä lapsiaan syöttämään, kun pennuille yrittää ruokaa tarjoilla. Pian on tehtävä ratkaisuja siihen suuntaan, että Zeldan oleskelua pentulassa pitää rajoittaa, kokonsa puolesta pennut voisivat jo hyvin olla useampia tunteja ilman maitobaarin anteja. Täytyy vielä kerran todeta ihan näin mustaa valkoisella, että tämä pentue on ollut kyllä helppo hoidettava, olen päässyt todella nauttimaan pentujen kehityksen seurailusta, ilman murheita, I love it <3

Zelda ei päästä perheemme muita koiria vielä pentujen kanssa oleskelmaan, vaikka isomummu-Pimu olisikin jo valmiiksi maidossa, vaihtamaan Zeldan kanssa paikkaa.

Nyt on myös Tirlittanin J-pentujen alulle panon aika, ensi sunnuntaina Heili käy tervehtimässä sulhastaan Orimattilassa, toivottavasti saamme ihastella toukokuussa Heilin pentuja.

Ei kommentteja:

Blogiarkisto