torstaina, toukokuuta 24, 2012

Pikku K:t ekassa näyttelyssään ja vähän muutakin

Tirlittan Kamomilla 'Spy' ja Tirlittan Kardemumma 'Uma' piipahtivat ensimmäisessä näyttelyssään helatorstaina, saaden seuraavat arvostelut;

Tirlittan Kamomilla 'Spy' BABY luokka, sijoitus 3
Vielä hieman hennon ja ilmavan vaikutelman antava. Pää saa voimistua kauttaaltaan, hyvä kaula ja selkälinja, niukasti kulmautunut edestä, riittävästi takaa. Hyvä karvan laatu. Reipas iloinen luonne.
Tuomari Vesa Lehtonen


Tirlittan Kardemumma 'Uma', BABY luokka, sijoitus 2
Hieman pitkärunkoisen vaikutelman antava. Hyvä pää, kuono saa vielä voimistua. Hyvä kaula ja ylälinja liikkeessä, tosin, selkä elää vielä hieman. Tasapainoisesti kulmautunut. Hyvä karvan laatu. Liikkuu tasapainoisella askeleella, mutta voisi olla hieman määrätietoisempi. Mukava Luonne.
Tuomari Vesa Lehtonen

Tytöt käyttäytyivät moitteettomasti ja oikein reippaasti, vaikka tilanne oli outo ja uusi.

Zeldan astuttelut onnistuivat erinomaisesti ja nyt on reilu viikko odotusta takana päin, näin sitten odotellaan L -lapsia syntyväksi heinäkuun puolen välin tienoilla. Tosin, saattaa olla, että tästä pentueesta tulee kuitenkin smiley -pentue, koska kaikki Zeldan lapset ovat hymyileväisiä ja nyt myös Pandan lapset.

Tirlittan J:t tulivat vuoden ikäiseksi ja Tirlittan G:t saavuttivat kolmen vuoden iän, josta vielä onnittelut sekä G -russeleille ja J -harjakoirille.

Ei kommentteja:

Blogiarkisto