keskiviikkona, marraskuuta 19, 2008

Ticokin on kotiutunut

Maanantaina lähti sitten Tico kohti Forssaa. Onnea uuteen kotiin kullanmuru, saamani tiedon mukaan kotiutuminen on lähtenyt hyvin käyntiin.
Nemolla on murheita ja peffaan on tullut patti, ikään kuin peräpukama, pikkuraasu, lääkärin mukaan tuo ei ole vakavaa, mutta kipeä se taatusti on, tämä saattaa olla seurausta kovasta vatsasta. Ruokailuun täytyy pikkupentujen kanssa kiinnittää suuri huomio, ja ehdottomasti täytyy muistaa, että ruokailu pysyy lähes tulkoon samana, kuin kasvattikodissa sekä uusia ruokia pitää antaa vain murusia kerrallaan, tämä tässä vain muistinvirkistykseksi ja opiksi itselleni, että muistan asiaa toitottaa. Tosin, pikkupennun suusta saa kaivella ulkonakin kaikenlaisia asioita, joten sielläkin täytyy olla silmät selässä ja sormet nopeasti pennun suussa. Toivottavasti Nemo paranee pikaisesti!
Onneksi Nemon perhe on ammattilainen näissä asioissa, joten poika saa varmasti parhaan mahdollisen hoivan ja huolenpidon, lämpimiä toipumisterveisiä Tampereelle.
Luca viettää täällä nyt herran päiviä, ollen ainut pikkuinen. Pimu ja Mimmi kotiutui maanantaina ja siitä alkaen on Pimu hoivannut poikaa, kuin äiti ja Mimmi leikkii poikansa kanssa, kuin sisko. Luca on ollut nyt lenkeillä mukana ja muutenkin harjoittelee olemista lauman kanssa, pentuaitaa ei enää maanantain jälkeen ole suljettu. Olen niin ylpeä koko F-pentueesta, on se niin tasalaatuinen ja pojat niin reippaita ja hyvällä itsetunnolla varustettuja kavereita, pitäkää pojat kiinni siitä :)

Ei kommentteja:

Blogiarkisto