lauantaina, kesäkuuta 20, 2009

Pennut saapuivat meille ja Zeldan tiineys 44 vrk

Näin se aika joutuu ja pennut tulivat jo viiden viikon vanhoiksi, se tarkoitti sitä, että vieroitus tapahtui ja pennut tulivat kasvamaan tänne meidän kotiimme. Kasvattajana minulle tarjoitui loistava tilanne, sain omien russeleideni seuraksi kasvamaan vajaan viikon vanhemman harjakoirapennunkin, puuterihuiskuinen narttupentu, joka muuten etsii sijoituskotia :) Pennun sukutaulua voit katsoa tästä http://www.chinesecrested.no/pedigree.php?mother=54925&father=76490 tässä on hieno tilaisuus katsoa omia rotujaan samassa kehitysvaiheessa, ei tarvitse etsiä muistiinpanoja. Yhdistäminen ja vieroittaminen on sujunut erittäin hyvin ja pikkuista Pirateakin on tänään tulossa perhe katsomaan, joten sen osalta kaikki on mallillaan. Heili on ottanut pentujen ykkösleikittäjän aseman yhdessä Laran kanssa, joka hiukan harvemmin käy pentujen luona. Pentujen uudesta kokoonpanosta kuvia voit katsella täältä http://picasaweb.google.fi/Tirlittanpennut/GPennutUusiKokoonpano?feat=directlink
Zeldalle maistuu ruoka edelleen vähän satunnaisesti ja vatsa kasvaa valtavaa vauhtia, vatsanympärys oli tänään mitattuna 44cm. Tänään käytin Zelda rouvan suihkussa ja tein pikatrimmin ja ajelin korvista karvat alas, kun tuntuu, että nämä minun harjakoiradaamini mieluusti tiineys- ja imetysaikana roikuttavat korviaan, olkoon siis karvattomat.
Ulkoilu ja leikkiminen vielä sujuvat hyvin ja ovat mieluisia tekemisiä, tosin tuntuu, että unikin maistuu Zeldalle todella hyvin, sängylle daami ei suostu enää itse hyppäämään, sängyn eteen tuodaan daamia varten rahi :)
Ja vaikka kuulostaa oudolle, olen saanut jo pentujen liikkeet tuntumaan käteeni parin päivän ajan, tätä ei ole tapahtunut aiemmin näin ajoissa, Zeldan tiineydessä on kaikki merkit olleet viikon etuaikaisia, katsotaan, miten loppuhuipentuman kanssa käy.

Ei kommentteja:

Blogiarkisto