perjantaina, tammikuuta 07, 2011

Uusi vuosi, uudet kujeet...

Hyvää alkanutta vuotta 2011!!Näin se on vuosi vaihtunut ja vanha vuosi talletettu muistohin. Aikoihin en olekaan taas päivitellyt blogia, mutta kai se on parempi myöhään, kuin ei silloinkaan.

Pimun uutisia;
Pimu kävi jälleen silmätarkissa joulukuussa, eikä mitään uutta auringon alla, lasiaisissa edelleen pienoista vuotoa, mutta muuten silmät on kunnossa, vaikka diagnooseja on muillekin jakaa. Uutena löydöksenä Pimulta löytyi pieni PPM-iris-iris rihma.

Laran uutisia;
Käytösongelmien ratkaisuksi meni loppuovuosi 2010, Hertta, koirahieroja, Aisti, ongelmakoirakouluttaja ja niin edelleen, mitään vikaa ei Larasta silti loppupeleissä löytynyt, terve kuin pukki, kuuro vasen korva. Käytösongelmat ovat lähes takanapäin, mutta vielä välillä tulee pelkotiloja ulkoillessa, varsinkin ulkoiluttajan yskän laukaisemana.
Roosa kesällä 2010 treenaamassa
Lara käväisi joulukuussa ensimmäisissä epiksissään, ei tullut virheetöntä rataa, mutta kisailut on nyt alkaneet :)) samoissa kisoissa Tirlittan Golden Gipsy alias Roosa voitti oman ratansa :))

Mimmin uutisia;
Sama meno jatkuu, Mimmi on suloinen oma itsensä :)

Zeldan uutisia;

26/23 vrk, masunympärys 35 cm

Zelda on astutettu Kerkolla 9.12 ja 12.12, ultraan ollaan menossa tänään, mutta tästä alkaa varmasti sitten uudet bloggailut, mikäli asukkaita masusta löytyy. Syömättömyyttä on ollut nyt noin viikon päivät ja masun ympärys on kasvanut 33 sentistä 35 senttiin. http://www.chinesecrested.no/pedigree.php?father=66477&mother=72497 Pennuista on ollut jo jonkin verran kysyntää, nakunarttu on edelleen tuo kysynnän kohde.Heilin uutisia;
Viimeiset juoksut Heilillä vuonna 2010 pitkittyivät ikäviksi valeraskausoireiksi, joka pisti Heilin käyttäytymään todella huonosti, sekä agilityssä että muutenkin, agi oli jäädä tuon käytöksen takia, mutta sitkeästi Kia huolehti treeneistä ja nyt ennen joulutaukoa voisi sanoa, että normaaliksi tuo on palaamassa, vaikka pieniä pälyily ongelmia on edelleen havaittavissa.

eipä nyt ollut mitään hienoa seisomakuvaa
Heili valioitui Viron puolella heti kaksi vuotta täytettyään, 8.11.2010, samalla Heili sai ensimmäisen 'varakebabbinsa', oikea tulee sirtymään Heilille sitten aikanaan, koska cacibin voittanut oli jo kansainvälinen valio. Heili neiti ei päässyt kisaamaan avoluokassa Suomen puolella kertaakaan, olen niin onnellinen tuosta ikiomasta kaunottarestani, varsinkin, kun tuo ällökäytös on nyt taas normaalia menoa :)

Heilin juoksuja odottelen alkavaksi helmikuussa, jolloin myös Heili siirtyy agi- ja näyttelytauolle mammalomailemaan. Mutta sitä ennen piipahdetaan Turku KVssä 22.1.

Ei kommentteja:

Blogiarkisto